sreda, 23. april 2008

Kera in Šari
























Kera je mešanka z nemškim ovčarjem, stara približno 4 leta in je sterilizirana. Če imate doma psa, ki ga je potrebno vzgojiti in si želi družbe, je naša Kera odlična kombinacija. Svojega sostanovalca v zavetišču namreč vodi na sprehod in s sprehoda, skratka budno nadzira vsak njegov gib.

Šari je mešanček srednje rasti z daljšo dlako. Je prilagodljiv, nežen in komaj čaka, da bo zapustil zavetiščni boks in ga zamenjal s čisto pravim domom. Posvojen na daljavo!

Kera je res taka...pozorna, skrbna, kot ena mama. Vse ima pod kontrolo, obenem je pa še zelo prijazna in poslušna. Zna spremljati človeka, kot da bere misli. Taka delavna, marsikaj postori, he he. Jaz sem ji že po prvih petih minutah zaupala in na koncu samo ugotovila, da sem naredila prav. Super psička je.

Šari pa...ehhh, he he...s sprehoda sem prišla vsa popraskana in zadihana, zmatrana. Tudi Kera je rekla, da čudežev pa ne mora delat ;-)

V glavnem, jaz že en teden težim in sprašujem naokoli, če je Šari gluh ali slep ali kar oboje.
Pa se mi Saša samo smeji in pravi, da Šari se predvsem dela Francoza!!! On je pač tak, malo (oz. dosti) po svoje, boemski, kaj čmo. Umetnik. Se ga ne da do konca razumeti. Kaj šele, da bi ga človek utrujal s kakimi banalnostmi...

Komaj čakam, da ju še kdaj peljem...zdaj ko ne bom več tako zaskrbljena ;-)