nedelja, 23. marec 2008

Mi smo godni za nove avanture. Kaj pa vi? ;-)















Smo trije nadebudneži, dovolj stari, da jo mahnemo v svet, novim dogodivščinam naproti. Seveda želimo le najboljše za nas...torej, če povzamemo: dvonožce, ki zaslužijo dovolj, da ne bomo lačni, ki imajo kolikor toliko spodobno domovanje, nekaj časa za skrb, malo potrpežljivosti in nekaj energije na začetku, da se privadimo eden na drugega...in seveda, da čutijo ljubezen do živali, še posebej do psov. Saj nismo tako strašansko zahtevni, a ne, da ne?!

Mi se bomo pa potrudili, da ne bomo lulali in kakali vsepovsod (ampak to je tudi od vas odvisno, z rednimi izhodi bi dvonožci imeli dosti manj težav...mimogrede, tudi sami s sabo bi imeli manj težav), pa copate bomo tudi poskušali pustiti pri miru. Poudarek je na besedi - poskušali. Ni nam v interesu povzročati ekstra veterinarske stroške, ampak tudi to je deloma odvisno od vas.

No, tako, to bi bilo na kratko vse. Zgodbo o naši mamici si lahko preberete na spodnjem linku. Seveda smo tudi inteligentni in imamo svoje mnenje o raznih verigah, premajhnih pesjakih in podobnih mučilnih napravah.

http://bobi4ever.net/doglog/?p=50#comments

Vabljeni k ogledu naših fotografij, premisleku in v primeru, da smo vam všeč, se lahko dogovorimo za srečanje, da vidimo, če ste tudi vi všeč nam, hi hi hi oz. hov hov hov. Dve samički in en samček. Kdo je kdo? ;-)

Se vidimo, a ne?!