ponedeljek, 24. marec 2008

Das - posvojen




Samec pitbull, star približno 1 leto in 3 mesece, išče nov dom. Prijazen do ljudi. Potrebuje nekoga z izkušnjami na pasjem področju in ki mu bo nudil veliko ljubezni. Primeren za življenje v stanovanju z rednimi sprehodi.

Das je lubico (še eden ;-) od Lonje, ki pravi o njem, da bi se samo čohal - sploh če pride k njemu v boks, je ves iz sebe od sreče in ne ve kako bi ji ves zlezel v naročje :-) Zunaj je povsem neproblematičen, ne vleče in posluša - sicer ne zna še nobenega ukaza, tako da mu je treba malo bolj dopovedati, kaj se hoče od njega, ampak ti pa zato nameni vso možno pozornost :)) V zavetišče ni prišel v ravno idealnem stanju, tudi precej shujšan , zdaj je pa že mnogo bolje in se tudi že redi, ker mu ena skrbna osebica pridno kuha in skrbi za to, da se mu rebra ne vidijo več.
Najnovejše fotografije z nedeljskega izleta (6. aprila) v mondeni Portorož ;-) Lonja ostaja skromno zadržana, ampak itak slikce povedo vse: Das v avtu, Das preizkuša novo deko za pse (pravzaprav kupljeno nalašč zanj), Das in panorama, Dasu se smeji, Das na trdnih tleh, Das na tratici, Das brez povodca!...Das je definitivno užival in že proučuje koledar ;-)))