sobota, 19. april 2008

Rea in Piko

























Rea je mešanka z rotweilerjem, sterilizirana "gospa" v najboljših letih. Najdena je bila na smetišču, zato kar ni razumela, da ne bo nikoli več lačna in da se ji za hrano ni potrebno več boriti. Povsem zadovoljna bi bila na vašem vrtu. Posvojena na daljavo!

Piko. Zelo prijazen mešanec, srednje rasti, vodljiv in ubogljiv, bo vaš zvesti partner na vsakodnevnih dolgih sprehodih. Posvojen na daljavo!

Šele en sprehod je za nami, zato ju prav gotovo nisem še uspela spoznati. Sta pa oba izredno prijetna psa in sprehod z njima je bil nekaj posebnega, kot so nekaj posebnega vsi ti starejši psi.

Piko je en res simpatičen kuža, razigran, sproščen, neobremenjen. Pozoren, tako do človeka kot do svoje cimre. Se vidi, da živita v prijetnem sožitju.

Rea mi je bila zelo všeč, nekaj prijetnega izžarevajo te starejše psičke. V gozdu se je skoncentrirala na iskanje "primernega" prostora, ki ga je nazadnje našla ob dveh deblih...kar precej časa je namenila prekopavanju zemlje in se potem v tisto luknjo tudi ulegla. Takoj sem pomislila, da se mogoče zdravi. Najbrž je našla kako vitalnoenergijsko točko, kot bi temu rekli radiestezisti. Ko ji je bilo dovolj - po približno desetih, petnajstih minutah - je naglo skočila pokonci in jo mahnila proti domu. Moram jo še kdaj peljati tja...

Pasji varovanci v pričakovanju

Za kaj gre?
Sandra je prišla na idejo, da predstavi naše obalne zavetiščarje na strani Taček (v sklopu časopisa Večer), kamor lahko vsak pošlje fotografije živali, za katere se potem glasuje in zmagovalca kasneje tudi objavijo v Večeru. "Naj slikca" dobi poleg tega še bon za 15 eur.
Fajn bi bilo, da kateri od naših peskotov zmaga, a ne?! ;-) Še bolj fajn bi pa bilo, če se kdo zagleda v katero od teh mrcin in jo pride nemudoma iskat ;-)

Bodoče zvezde si lahko pogledate na tejle strani:
http://213.250.2.72/tacek/default.asp?kaj=18

(predstavljeni so bili v ponedeljek, 14. aprila, in v torek, 15. aprila)

Za ocenjevanje oz. glasovanje kliknete levo zgoraj zavihek Ocenjevanje :-)