sreda, 19. marec 2008

Data



















Samec, star dve leti, mešanec med nemškim ovčarjem in dobermanom, išče nov dom. Velik, prijazen pes, ki je rad aktiven, potrebuje nekoga, ki bo zanj imel dovolj časa in ljubezni.
Ja, Data je "lubico" od Lonje ;-) Njen največji srček. Največji v vseh pomenih, he he.
"Data je največji otroček tam okoli, sicer ogromen otroček, ampak je res ko en mladiček....u boksu bi se pa itak samo čohu:) "
To zadnje je edino, kar lahko potrdim. Zadnjič sem ugotovila, da lahko tudi stegnem roko skozi rešetke proti njemu in da ne bom ostala brez roke. In da ga začnem cartati, je on zaprosil, ko me je opazoval, kolikokrat sem šla že mimo njega...in jaz nič. Potem se je pa samo še nastavljal...malo levo stran, malo desno, pa pri ušesih, pa gor, pa dol...res cartek. Ko ga tako vidiš v boksu...se samo meni zdi največji pes tam?...ali pa ko je v formi in se v skoku odbije od stene...enkrat, dvakrat, trikrat, in vsakič se še obrne v zraku...uff.
Za naslednjič ga imam v načrtu, ampak itak se nam ni treba sekirat, ker bo Lonja kmalu vzela dva pitbula, Malija in Dasa, in Dato tudi...ko napravi bajto ;-)
Na sprehodu menda tudi on vleče, ampak to poglavje smo že jemali ;-)...to počnejo samo zato, ker se jim mudi vse prevohat.
Pol se itak umiri, pravi Lonja, in se pride mal čohat in tko...."je pa tak otroček in se rajsi ne zacni igrat z njim, ker začne skakat in grickat - kar pri njegovi tezi ni glih najbolj fajn...je pa navdusen nad vsemi psi in bi bil najbolj vesel, če bi dubu enga za igrat se:)) "

Disco lies

Moby

http://www.vimeo.com/748560