nedelja, 13. april 2008

Lord


















Lord je mešanec z labradorcem, star približno 3 leta. Prijazen kuža, vodljiv, ki ima rad ljudi, razume se tudi z otroci, išče nov dom. Primeren za ograjeno dvorišče ali stanovanje, ne pa kmetijo.

On zelo pade v oči, s tistim svetlim kožuhom in temnimi očmi, ki te gledajo na en prav poseben način. No, zunaj je malo drugačen, he he. Vsaj zadnjič je bilo tako, ampak so bile neke vrste izredne razmere. Namreč, njegova cimra Ira je tudi šla maloprej na sprehod in očitno sva hodila po njenih sledeh, ker Lord je tako vlekel, da se še Spike lahko skrije pred njim ;-)
Pa še nekaj je bilo. En zajec nama je prečkal pot...ojojojoj...refleksi, že, refleksi, a kaj, ko ne moreš verjeti, kako močan lahko postane v hipu. No, za piko na i sva naletela še na enega poginulega krta, takoj zatem pa sva še Iro srečala. No, fino...kot da bi peljala tri naenkrat ;-)

Naj ga kdo posvoji, ker sprehodi z njim so prava dogodivščina ;-)

In še njegov album...
http://lonjah.moj-album.com/album/11554515/?os=11554853

3 komentarji:

lonja pravi ...

No, a ni lepotec?? Meni še kar ni jasno, kako je tale kuža še kar v zavetišču? Poleg izgleda, ki je prav taprav za posvojitelje, je to tak nežen kuža....Se mi zdi, da je bilo to izjema, da ful vleče- je bilo pač treba preverit kam so mu punco odpeljali:)) Midva sva se prav lepo sprehajala tako počasi po sončku...

Saraja pravi ...

Jep, Lord je lepotec. Tu ni kaj ;-)

Ja, tisti dan je bilo vsepovsod preveč "motenj".

Ampak ga raje vidim takega kot pa s tistimi velikimi, žalostnimi učkami v boksu...

Saraja pravi ...

Lord postaja brezvoljen...

Naj ga za božjo voljo že kdo vzame domov...